Brommercross.nl luid de NOODKLOK


Beste Brommercrossers.

Naar aanleiding van de opkomst van de uurs crossen in seizoen 2017 hebben wij besloten om door te gaan met de brommercross.nl uurs competitie. Vorig jaar hebben we gezien de deelnemers aantallen gemiddeld 45 teams per cross toch een goed seizoen gedraaid. Toen wij begin dit seizoen de inschrijvingen opende voor het registreren hebben 45 teams zich geregistreerd. Voor ons een reden om vol goede moet de gang der in te gooien en clubs te gaan benaderen.

Naar onze mening hebben wij een leuke kalender neer gezet, met onder andere Holten, Utrecht de Hoeve en Neerrijnen.  Tijdens de wedstrijd in Holten hadden we 30 teams aan het starthek, 30 teams zijn voor de meeste clubs wel een minimum om uit de kosten te komen, denk bij de kosten aan o.a. de EHBO, de bekers, wedstrijdleiding enzovoort.

Vorig jaar werd de inschrijving voor Borculo geopend binnen 14min waren de 30 startplekken weg, en hadden we een reservelijst met deelnemers. Dit jaar duurde de inschrijving iets langer binnen 24 uur hadden we 30 teams die wouden rijden. Geen slechte opkomst, 30 teams voor iedere club een mooie opkomst toch?  ( er is nog steeds wegens uitval 1 startplek vrij )

MC Utrecht 4 uurs cross is mee tellend voor de “competitie” inmiddels is de inschrijving 3 weken open en hebben we tot op heden 6 inschrijvingen. Met nog een kleine 3 weken te gaan willen wij toch aan de spreekwoordelijke “noodklok” luiden. Er zijn tot op het moment van schrijven 6 inschrijvingen. En dus lang niet genoeg om deze wedstrijd door te laten gaan.

Indien er op 27-05-2018 niet genoeg inschrijvingen zijn voor de cross zullen wij helaas moeten besluiten om deze cross op een van de meeste mooie brommer banen van het land te schrappen. En NIET door te laten gaan.

Indien deze wedstrijd niet door gaat blijft er naar onze mening te weinig wedstrijden over om een competitie te rijden. In ieder geval vervalt per direct het schrap resultaat zoals genoemd in het reglement.

Wij zouden het jammer vinden als wij de cross bij MC utrecht moeten laten vervallen. Wij maken een voorzet jullie moeten hem afmaken, zonder jullie is er geen brommercross (uurs cross).

Dus, heb jij je nog niet ingeschreven? En wil je wel mee rijden? MELD JE DAN Z.S.M. AAN via https://uurscross.brommercross.nl 

Wij zullen zondag 27-05-2018 kijken hoeveel inschrijvingen er zijn en besluiten of de wedstrijd door gang zal vinden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Brommercross.nl